Uitstelregeling belastingconsulenten

Met de uitstelregeling belastingconsulenten vraagt u eenvoudig uitstel aan voor al uw klanten. Als belastingconsulent regelt u dit ‘beconuitstel’ via SBR (standard business reporting). Sinds 2018 is het namelijk niet meer mogelijk om het beconuitstel via papieren aanvraagformulieren te regelen. De juiste software helpt u bij het aanvragen van uitstel voor de aangifte inkomstenbelasting én aangifte vennootschapsbelasting. Zo heeft u voldoende tijd om alle aangiftes correct te verzorgen.

Het aanvragen van uitstel van aangifte is mogelijk vanaf 1 maart. De aanvraag van het beconuitstel moet dan voor 1 mei door de Belastingdienst ontvangen zijn.

Uitstel aanvragen

Zowel particulieren als belastingconsulenten kunnen uitstel aanvragen voor het indienen van een aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Wilt u als belastingconsulent uitstel aanvragen voor al uw klanten tegelijk? Maak dan gebruik van een softwarepakket om het uitstel ineens aan te vragen.

Onbeperkt uitstel voor 89,95 bij Fiscaal-online.nl

Maak onbeperkt gebruik van de uitstelregeling belastingconsulenten van Fiscaal-online.nl, voor slechts 89,95 per jaar. Via een eenvoudige import vraagt u voor alle IB- én VPB-klanten tegelijk uitstel aan. In uw dashboard ontvangt u keurig alle serviceberichten uitstel en het bijbehorende inleverschema.